La ce trebuie să fii atent când cumperi un apartament

Lăsând deoparte importanța incredibilă a factorului financiar, atunci când decizi să îți cumperi un apartament există o gamă largă de factori pe care ar trebui să îi iei în calcul.

Așarar, la ce anume trebuie să fii atent când dorești să îți cumperi un apartament? 

  • Locația

Un apartament este o investiție pe termen lung. Va trebui să iei în calcul unde se află apartamentul care dorești să-l cumperi. Gândește-te la cariera ta. Poți găsi un loc de muncă în proximitate sau vei avea nevoie de transport? Această întrebare aduce în discuție următoarea chestiune la care trebuie să fii atent.

  • Deschiderea spre mijloacele de transport

Cât de aproape se află prima stație de transport în comun și care sunt rutele pe care le poți practica de la apartamentul tău către oraș? Poți ajunge ușor la școala copiului tău, la locul de muncă și în alte destinații pe care le fregventezi?

  • Apropierea față de instituțiile de învățământ

Prezența sau lipsa unei școli în cartierul în care cumperi un apartament este un factor foarte important și vei observa că acest lucru se reflectă de multe ori și în prețul apartamentului. Vei dori să asiguri confortul maxim copilului tău, așa că nu dorești ca acesta să facă ore întregi până ajunge la școală în fiecare zi.

  • Dotările și utilitățile

Apartamentul pe care urmează să-l achiziționezi e mobilat? Are termopane și ușa de la intrare este destul de sigură? Camerele au parchet / gresie / faianță? Ai centrală instalată? Aceste întrebări sunt extrem de importante și se reflectă în preț, dar și în viitoarele investiții pe care va trebui să le faci sau nu în locuința ta.

  • Vecinii

            Ești pregătit de petrecerile zgomotoase și de adevăratele carnavaluri pe scara blocului sau preferi să citești o carte seara, în liniște, pe balcon? Pentru a ști care din aceste două situații te așteaptă în noul apartament va trebui să te interesezi înainte de a-l cumpăra. Vecinii sunt, prin urmare, un factor extrem de important de luat în calcul atunci când dorești să cumperi un apartament.

Dacă dorești ca toți acești factori să nu îți dea bătăi de cap și să cumperi în siguranță, contactează-ne! 

TOFF Dominum știe să-și trateze clienții cu respectul cuvenit. Ne asumăm cercetarea fiecărui element și ne asigurăm că-ți oferim un apartament care să țină cont de toți acești factori.

Ne dorim să-ți oferim liniște, lux și confort. În urma colaborării cu TOFF Dominum nu vei avea surprize neplăcute de-a lungul timpului.

Compare listings

Comparaţie

TOFF Dominium este o companie care activează pe segmentul închirieri apartamente lux si medium high, imobile aflate în proprietatea noastră.

Abonează-te la newsletter

Ca să te lași inspirat de noile noastre proprietăți și să descoperi mereu un nou „acasă”.
Copyright © 2020 REAL ESTATE SRL | Website realizat de Baboon Web Design