Descoperă culorile anului 2021 în design interior

E foarte important ca spațiul în care te miști să se alinieze nevoilor tale. Și nu numai lor, ci și ultimelor trenduri în amenajare interioară. Descoperă care sunt culorile anului 2021 în design interior și lasă-te cucerit de fiecare în parte în apartamentele la cheie pe care ți le putem la dispoziție.

Atunci când e aleasă cromatica unui spațiu sunt multe aspecte care trebuie luate în calcul. Printre acestea ar fi mobilierul, texturile, așezarea obiectelor în încăpere. Culoarea va umple și va sublinia liniile unei încăperi, de aceea alegerile pot fi dificile uneori. Dar paletarul lui 2021 te va inspira cu siguranță.

În special acum, când petrecem mai mult timp în casă, încercăm să redefinim confortul și esteticul. Astfel, fiecare colțișor al spațiului tău preferat trebuie să fie încântător. Tonuri calde și pastelate, accente vibrante în combinație cu nuanțe saturate, pământii, dar și mult verde. Acestea sunt doar câteva dintre trendurile din 2021 în design interior. Descoperă-le mai jos.

Culorile anului 2021 în design interior

Pentru 2021, Institutul Pantone a desemnat 2 culori predominante care să definească pulsul anului în orice industrie. Vorbim despre PANTONE 13-0647 Illuminating + PANTONE 17-5104 Ultimate Gray. E pentru a doua oară în istorie când sunt alese 2 culori.

 

Uniunea dintre anduranța lui Ultimate Gray și vibrația luminoasă a galbenului Illuminating exprimă un mesaj pozitiv, puternic.
Practică și stabilă, dar, în același timp, caldă și optimistă, aceasta este o combinație de culori care simbolizează speranță și optimism. Avem nevoie să fim încurajați și
inspirați – acest lucru este esențial pentru spiritul uman.

Leatrice Eiseman, Director Executiv Pantone Color Institute

 

O combinație curajoasă, însă echilibrată, care va scoate din monotonie orice decor. Simplitatea și minimalismul au fost mereu cheia succesului în design interior, iar nuanța neutră a lui Ultimate Gray susține această idee, mai ales în combinație cu nota de optimism și de vitalitate oferită de Illuminating.

Spațiul în care îți petreci timpul trebuie să îți ofere stabilitate, speranță și inspirație. Noi așa credem. Iar aceste culori le-au cuprins în totalitate.

Nuanțele naturale bogate

Alte nuanțe pe care 2021 le-a îmbrățișat sunt tonurile naturii, de la nuanțe verzui, la cele maronii profunde sau chiar marine. Natura a fost mereu una dintre sursele de bază pentru inspirație, indiferent de ce industrie vorbim.

Era de așteptat ca una dintre culorile vedetă a anului să fie verdele, texturat, intens sau pastelat, o invitație a naturii mai aproape de noi, în pulsul orașului, care să cuprindă în ea serenitatea și liniștea pe care le căutăm într-un loc numit acasă.

 

Tonurile calde combinate cu nuanțe expresive

Culorile calde evocă familiaritate și creativitate, pe când accentele de culoare aduc tușa de libertate în fiecare spațiu. O combinație cromatică expresivă, cu accente de rubiniu sau safir, va asigura atmosfera plină de vitalitate. În plus, vor pune în valoare personalitatea încăperii. Culorile anului 2021 în design interior vor reuși să satisfacă nevoia estetică a fiecărei spațiu, suntem siguri.

Esențele neutreAlegerile neutre și subtile aduc o eleganță aparte fiecărei încăperi, redefinind spațiul. E alegerea perfectă pentru atunci când îți dorești un spațiu aerisit, simplu și plin de rafinament. Privirea va fi mereu dirijată spre texturile delicate și decorurile atent selecționate.

Specifice stilului scandinav, aceste nuanțe vor asigura flexibilitatea specifică a unui spațiu de a fi utilizat la potențialul lui maximal, atât pentru relaxare, cât și pentru timpul office.

 

 

Alături de culorile anului 2021 în design interior, în apartamentele Toff Dominium vei regăsi combinația perfectă pentru tine. Apartamentele noastre sunt la un click distanță, vino să le vezi îndeaproape.

 

 

 

 

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie

TOFF Dominium este o companie care activează pe segmentul închirieri apartamente lux si medium high, imobile aflate în proprietatea noastră.

Abonează-te la newsletter

Ca să te lași inspirat de noile noastre proprietăți și să descoperi mereu un nou „acasă”.
Copyright © 2020 REAL ESTATE SRL | Website realizat de Baboon Web Design