City Break în București? Rezervă un apartament în Regim Hotelier TOFF Apart Hotel

Dacă în următoarea perioadă ai pregătit o vizită în capitală, noi te întâmpinăm cu cele mai confortabile și selecte apartamente din Nordul Capitalei, care să-ți completeze șederea în București: apartamente în regim hotelier @TOFF Apart Hotel

Descoperă farmecul Bucureștiului în această perioadă a anului, plină de festivaluri și evenimente culturale sau sociale și bucură-te de diversitatea de localuri care te așteaptă să le treci pragul. Iar după o zi petrecută la pas prin oraș sau încărcată de sarcini administrative, ce poate fi mai plăcut decât să te retragi într-un apartament confortabil, care să-ți îndeplinească toate nevoile de acomodare și petreci o seară liniștită alături de persoana dragă?

Mai jos îți vom descrie cele două locații care te așteaptă ori de câte ori îți vei dori un city break în București, precum și avantajele alegerii unui apartament propriu pentru șederea ta.

TOFF Apart Hotel ONE Floreasca

Format din 3 turnuri celebre, ansamblul este unul dintre cele mai zone atractive zone rezidențiale din București, cu apartamente luminoase și spațioase, compartimentate smart și utilate premium, precum și cu o priveliște panoramică asupra orașului și asupra Parcului Floreasca.

Facilitățile complexului

Complexul oferă rezidenților săi o mare varietate de facilități integrate: restaurante, cafenele, spații verzi, loc de joacă pentru copii, birouri inovatoare, trei niveluri de parcare subterană, vederi uimitoare și apartamente exclusiviste, toate limitrofe Parcului Floreasca.

Ce mai puteți vizita în zonă? 

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, aflat la 1,9 km de ONE Floreasca – Toff Dominium Apartments, iar Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti este la 2 km de proprietate. 

Studiourile din ONE Floreasca Toff Dominium Apartments sunt alegerea ideală pentru o ședere scurtă în București

 • Wifi 
 • Parcare privată gratuită
 • Complet utilat și mobilat
 • Terasă spațioasă
 • Loc de joacă modern
 • Pet Friendly

Toate apartamentele au finisaje premium și sunt complet utilate cu electrocasnice de ultimă generație, printre care și mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, TV cu cablu sau aparat de cafea și asigură confortul unei șederi fără griji, într-o zonă sigură a orașului.

Descoperă toate facilitățile apartamentelor din ONE Floreasca aici și rezervă chiar acum perioada dorită.

TOFF Apart Hotel Luxuria Residence

Tot în portofoliul nostru poți găsi apartamente cu 1 sau 2 camere situate în complexul rezidențial Luxuria Residence – alegerea multora dintre clienții noștri, datorită situării excelente în zona Expoziției – Romexpo. 

Poziționarea este ideală atât în ceea ce privește vizitele în interes de serviciu, fiind în proximitatea celui mai nou pol de Business din nordul capitalei, cu acces facil către clădirile de birouri din Piața Presei: Ana Towers, Expo Business Park, cât și pentru a facilita explorarea unor zone frumoase din capitală, precum Parul Herăstrău sau centrul orașului, cu locațiile sale de cele mai celebre.

Beneficiile ansamblului rezidențial Luxuria

Printre beneficiile de care dispune ansamblu, în top rămân parcul propriu, cu zonele verzi, fântâni arteziene și spații de relaxare, precum și propriul centru de fitness modern amenajat sau locurile de joacă spațioase pentru cei mici.

În proximitatea complexului se află și Arcul de Triumf din București, la 2,5 km distanță de apartament, iar Stadionul Giulești-Valentin Stănescu este la 3,2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Băneasa, situat la 4 km de Luxuria TOFF Dominium Apartments, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.


Apartamentele cu 1 sau 2 camere din Luxuria Residence – Toff Dominium Apartments sunt perfecte pentru un Business Trip sau câteva zile de relaxare în capitală

 • Wifi 
 • Parcare privată gratuită
 • Complet utilat și mobilat
 • Terasă spațioasă
 • Loc de joacă modern

Rezervă acum unul dintre apartamentele dorite și beneficiază de toate facilitățile lui.

Apartament în regim hotelier? Experiența ta premium în București începe cu locul în care alegi să te cazezi

Ofertele noastre pentru închiriere pe termen scurt, în regim hotelier, sunt alegerea ideală dacă vă așteaptă evenimente culturale sau business trips în București.

Book Your TOFF Apartment!

Join The Discussion

Compare listings

Comparaţie

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

ro_RORomână
×