Toff Apart Hotel ONE Floreasca

Situat în București, in cartierul Floreasca, cu Arcul de Triumf și Muzeul Țăranului Român în apropiere, Toff Apart Hotel ONE Floreasca oferă cazare premium cu WiFi gratuit și parcare privată gratuită. Apartamentele sunt localizate intr-unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidentiale din zona de Nord a capitalei. Format din trei turnuri celebre în zonă cu apartamente cu finisaje premium, complexul oferă și vederi panoramice asupra Lacului Parcului Floreasca.

De asemenea, aici aveti parte de o mare varietate de facilități integrate: restaurante, cafenele, spații verzi, loc de joacă pentru copii, birouri inovatoare, trei niveluri de parcare subterană, vederi uimitoare și apartamente exclusiviste, toate limitrofe Parcului Floreasca.

Toff Apart Hotel Luxuria Residence

Situat în București, Toff Apart Hotel Luxuria Residence oferă cazare cu WiFi gratuit și parcare privată gratuită. Apartamentele sunt localizate intr-un complex premium din zona Expozitiei – Romexpo, noul pol de business al Bucurestiului, cu acces facil catre cladirile de birouri din Piata Presei: Ana Towers, Expo Business Park, către Parcul Herastrau, Aeroportul Otopeni sau către centrul orașului.

Beneficiezi de toate facilitățile de aici: parc propriu, cu fântâni arteziene și spații de relaxare, lounge amenajat ca un spatiu de interactiune, centru de fitness modern, dotat cu echipamente de ultimă generație, locuri de joacă sigure pentru copii, receptii primitoare si elegante.

De ce parteneriatul cu Toff Dominium este unul de încredere

Știm, încrederea nu se cere, ci se construiește și se câștigă în timp. Totuși, dată fiind natura domeniului nostru, timpul este limitat, așa că îți oferim din start motivele principale, urmând ca tu să le descoperi pe celelalte.
Ne concentrăm pe nevoile tale
Fiecare apartament din oferta noastră are ca scop oferirea celor mai prielnice condiții pentru ca tu să te poți dezvolta pe plan personal și profesional.

Investim inteligent

Cumpărăm rezidențe amplasate în puncte-cheie, în proximitatea mijloacelor de transport și a clădirilor de birouri, cu deschidere la artere rutiere principale.

Ne respectăm clienții

Fiecare apartament propus spre închiriere respectă cele mai înalte standarde de calitate, oferind confort, lux și eleganță.

Ne bazăm pe transparență

Îți stăm la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și oferte personalizate și te sprijinim cu orice detaliu legat de fiecare proiect. Nu trebuie decât să ne contactezi.

Compare listings

Comparaţie

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

ro_RORomână
×