Despre casa ta, așa cum o simți.

Cine suntem

La Toff Dominium investim numai în imobile la standarde înalte de calitate, pe care le utilăm modern și elegant, astfel încât să-ți oferim confortul, încrederea și liniștea care fac dintr-o casă oarecare casa ta.
Activăm doar în segmentul închirierilor și vânzărilor de apartamente de lux și medium-high level, tranzacționând imobile „la cheie” aflate strict în proprietatea noastră. Achiziționăm numai apartamente noi din gama rezidențială, direct de la dezvoltatori, în zona de nord a capitalei, dar și în Mamaia, Constanța.
Rezidențele sunt amenajate în stil modern de designeri profesioniști, cu accent pe simplitate și punerea în valoare a spațiului, pe o eleganță subtilă, pe culoare și formă și, nu în ultimul rând, pe funcționalitate. La utilarea apartamentelor folosim tehnologii noi pe care le integrăm în decor cu atenție și bun gust.
De aceea investim inteligent, conștienți de faptul că pentru tine acasă înseamnă acolo unde te simți bine și unde ai posibilitatea să te dezvolți.
Suntem mereu la zi cu ofertele de pe piața locală, întotdeauna pregătiți cu soluțiile optime pentru orice situație, astfel că îți putem recomanda alegerea perfectă. Mai mult, găsim cea mai bună ofertă, te ajutăm să obții cea mai bună finanțare, te programăm și te ghidăm în procesul de vizionare și te asistăm la cel de transfer.
Pe scurt, te invităm să pășești alături de noi într-un viitor așa cum ți l-ai imaginat.

Începuturile poveștii Toff Dominium

Proiect Upground residence

Ne-am început activitatea cumpărând apartamente situate în Upground Residence, ansamblu finalizat în 2011.
Ne-am axat pe zona business aflată în plină dezvoltare, căutând să oferim calitate și confort celor ce activează în zona de nord a capitalei.

Complexul se bucură de o amplasare strategică, cu acces facil la stația de metrou Pipera și poziționare în proximitatea clădirilor de birouri.

Întregul complex are o suprafață de 16.000 mp, cuprinzând două edificii rezidențiale, fiecare din ele având patru intrări. Acestea însumează 570 de apartamente pe 16 niveluri, 1000 de locuri de parcare pe 3 etaje, precum și alte facilități: spații comerciale și locații destinate activităților recreative și sportive.

Info apartamente

Nr. camere: 2
Etaj: 9, 10, 11
Suprafață utilă: 72-80 mp
Parcare: la subsolul imobilului
Boxe: nu

Proiect Cortina Residence

Am continuat cu alt proiect major: achiziționarea de apartamente în ansamblul Cortina Residence, complex finalizat in 2016.
În procesul acestei achiziții atenția noastră a fost canalizată în principal către liniștea și confortul pe care am dorit să le punem la dispoziție celor ce aveau să închirieze aceste apartamente.
Ansamblul beneficiază de proximitatea față de Parcul Herăstrău, precum și de o poziționare oportună prin deschiderea către arterele principale ce fac legătura cu centrul orașului sau Aeroportul Otopeni.
Complexul se întinde pe 64.000 mp, cuprinzând 270 de apartamente și 426 de locuri de parcare, cifre care propulsează Cortina Residence pe prima poziție în topul complexelor rezidențiale din sectorul 1 al capitalei.

Info apartamente

Nr. camere: 2, 3
Etaj: x, y, z
Suprafață utilă: 80-148 mp
Parcare: la subsolul imobilului
Boxe: la subsolul imobilului

Misiune

Activitatea Toff Dominium înseamnă un efort continuu de a utiliza cunoștințele și experiența întregii echipe la cele mai înalte standarde de integritate și profesionalism, concentrându-ne întotdeauna pe obiectivele clienților și construind parteneriate cu cei mai buni profesioniști din industrie.
Nu suntem o simplă agenție imobiliară ca oricare alta de pe piață. Toff Dominium se poziționează drept unul din cei mai importanți investitori orientați pe deschiderea de drumuri noi în domeniul rezidențial.
Astfel, datorită experienței noastre pe piața imobiliară, îți putem oferi un nivel remarcabil de servicii, precum și luxul, calitatea, eleganța și confortul care-ți sunt necesare. De aceea activăm doar pe piața exclusivistă de rezidențiale, oferind spre închiriere numai apartamente noi, direct de la dezvoltator, situate în ansambluri rezidențiale.
Pentru a ne menține poziția de lider ne orientăm investițiile doar spre zone cu un puternic potențial economic. Acestea trebuie să ofere oportunități de dezvoltare profesională și personală prin intermediul locuințelor poziționate strategic și situate la cel mai înalte nivel de calitate, siguranță și confort.

Viziune

Am pornit la drum optimiști și ne-am setat obiective care să întrunească așteptările fiecărui client. Dorim ca în următorii cinci ani să ne putem mândri cu un portofoliu de peste 1000 de apartamente rezidențiale oferite spre închiriere.
În continuare ne vom axa doar pe investiții pe piața de rezidențiale, oferind spre închiriere numai apartamente la cheie, utilate si mobilate în stil modern și funcțional. Promisiunea noastră față de tine este aceea de a ne păstra poziția de investitor inteligent și de a-ți oferi aceeași calitate și eleganță, același lux și confort, indiferent de apartamentul pe care-l alegi.
Designul apartamentelor noastre primitoare și relaxante va asigura întotdeauna intimitate, căldură și confort – o stare de bine greu de găsit în altă parte.

TOFF Dominium

Totul pentru casa ta, așa cum o simți.

Apartamente la cheie oriunde te simți bine

Compare listings

Comparaţie
ro_RORomanian