Make TOFF Your Home!

despre noi

Suntem o companie de top de real estate din Romania, care activeaza sub brandul Toff Dominium si care alege sa investeasca pe piața de rezidențiale din Romania, oferind spre închiriere numai apartamente premium, aflate în proprietatea noastră, utilate si mobilate intr-un stil modern si functional.

În portofoliul nostru găsiți apartamente de lux, in cele mai cunoscute complexe rezidentiale din zona de Nord a Bucurestiului, dar si de la mare din Mamaia Nord:

Activăm doar în segmentul închirierilor și vânzărilor de apartamente de lux și medium-high level, tranzacționând imobile „la cheie” aflate strict în proprietatea noastră. Achiziționăm numai apartamente noi din gama rezidențială, direct de la dezvoltatori, în zona de nord a capitalei, dar și în Mamaia, Constanța.
Rezidențele sunt amenajate în stil modern de designeri profesioniști, cu accent pe simplitate și punerea în valoare a spațiului, pe o eleganță subtilă, pe culoare și formă și, nu în ultimul rând, pe funcționalitate. La utilarea apartamentelor folosim tehnologii noi pe care le integrăm în decor cu atenție și bun gust.
De aceea investim inteligent, conștienți de faptul că pentru tine acasă înseamnă acolo unde te simți bine și unde ai posibilitatea să te dezvolți.
Suntem mereu la zi cu ofertele de pe piața locală, întotdeauna pregătiți cu soluțiile optime pentru orice situație, astfel că îți putem recomanda alegerea perfectă. Mai mult, găsim cea mai bună ofertă, te ajutăm să obții cea mai bună finanțare, te programăm și te ghidăm în procesul de vizionare și te asistăm la cel de transfer.
Pe scurt, te invităm să pășești alături de noi într-un viitor așa cum ți l-ai imaginat.

Make TOFF Your Home!

Misiune

Activitatea Toff Dominium înseamnă un efort continuu de a utiliza cunoștințele și experiența întregii echipe la cele mai înalte standarde de integritate și profesionalism, concentrându-ne întotdeauna pe obiectivele clienților și construind parteneriate cu cei mai buni profesioniști din industrie.
Nu suntem o simplă agenție imobiliară ca oricare alta de pe piață. Toff Dominium se poziționează drept unul din cei mai importanți investitori orientați pe deschiderea de drumuri noi în domeniul rezidențial.
Astfel, datorită experienței noastre pe piața imobiliară, îți putem oferi un nivel remarcabil de servicii, precum și luxul, calitatea, eleganța și confortul care-ți sunt necesare. De aceea activăm doar pe piața exclusivistă de rezidențiale, oferind spre închiriere numai apartamente noi, direct de la dezvoltator, situate în ansambluri rezidențiale.
Pentru a ne menține poziția de lider ne orientăm investițiile doar spre zone cu un puternic potențial economic. Acestea trebuie să ofere oportunități de dezvoltare profesională și personală prin intermediul locuințelor poziționate strategic și situate la cel mai înalte nivel de calitate, siguranță și confort.

Viziune

Am pornit la drum optimiști și ne-am setat obiective care să întrunească așteptările fiecărui client. Dorim ca în următorii cinci ani să ne putem mândri cu un portofoliu de peste 1000 de apartamente rezidențiale oferite spre închiriere.
În continuare ne vom axa doar pe investiții pe piața de rezidențiale, oferind spre închiriere numai apartamente la cheie, utilate si mobilate în stil modern și funcțional. Promisiunea noastră față de tine este aceea de a ne păstra poziția de investitor inteligent și de a-ți oferi aceeași calitate și eleganță, același lux și confort, indiferent de apartamentul pe care-l alegi.
Designul apartamentelor noastre primitoare și relaxante va asigura întotdeauna intimitate, căldură și confort – o stare de bine greu de găsit în altă parte.

TOFF Dominium

Totul pentru casa ta, așa cum o simți.

Apartamente la cheie oriunde te simți bine

Compare listings

Compare

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

×