[hfe_template id='17356']

Despre casa ta, a╚Öa cum o sim╚Ťi.

Cine suntem

La Toff Dominium investim numai ├«n imobile la standarde ├«nalte de calitate, pe care le util─âm modern ╚Öi elegant, astfel ├«nc├ót s─â-╚Ťi oferim confortul, ├«ncrederea ╚Öi lini╚Ötea care fac dintr-o cas─â oarecare casa ta.
Activ─âm doar ├«n segmentul ├«nchirierilor ╚Öi v├ónz─ârilor de apartamente de lux ╚Öi medium-high level, tranzac╚Ťion├ónd imobile ÔÇ×la cheieÔÇŁ aflate strict ├«n proprietatea noastr─â. Achizi╚Ťion─âm numai apartamente noi din gama reziden╚Ťial─â, direct de la dezvoltatori, ├«n zona de nord a capitalei, dar ╚Öi ├«n Mamaia, Constan╚Ťa.
Reziden╚Ťele sunt amenajate ├«n stil modern de designeri profesioni╚Öti, cu accent pe simplitate ╚Öi punerea ├«n valoare a spa╚Ťiului, pe o elegan╚Ť─â subtil─â, pe culoare ╚Öi form─â ╚Öi, nu ├«n ultimul r├ónd, pe func╚Ťionalitate. La utilarea apartamentelor folosim tehnologii noi pe care le integr─âm ├«n decor cu aten╚Ťie ╚Öi bun gust.
De aceea investim inteligent, con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â pentru tine acas─â ├«nseamn─â acolo unde te sim╚Ťi bine ╚Öi unde ai posibilitatea s─â te dezvol╚Ťi.
Suntem mereu la zi cu ofertele de pe pia╚Ťa local─â, ├«ntotdeauna preg─âti╚Ťi cu solu╚Ťiile optime pentru orice situa╚Ťie, astfel c─â ├«╚Ťi putem recomanda alegerea perfect─â. Mai mult, g─âsim cea mai bun─â ofert─â, te ajut─âm s─â ob╚Ťii cea mai bun─â finan╚Ťare, te program─âm ╚Öi te ghid─âm ├«n procesul de vizionare ╚Öi te asist─âm la cel de transfer.
Pe scurt, te invit─âm s─â p─â╚Öe╚Öti al─âturi de noi ├«ntr-un viitor a╚Öa cum ╚Ťi l-ai imaginat.

Începuturile poveștii Toff Dominium

Proiect Upground residence

Ne-am început activitatea cumpărând apartamente situate în Upground Residence, ansamblu finalizat în 2011.
Ne-am axat pe zona business aflată în plină dezvoltare, căutând să oferim calitate și confort celor ce activează în zona de nord a capitalei.

Complexul se bucur─â de o amplasare strategic─â, cu acces facil la sta╚Ťia de metrou Pipera ╚Öi pozi╚Ťionare ├«n proximitatea cl─âdirilor de birouri.

├Äntregul complex are o suprafa╚Ť─â de 16.000 mp, cuprinz├ónd dou─â edificii reziden╚Ťiale, fiecare din ele av├ónd patru intr─âri. Acestea ├«nsumeaz─â 570 de apartamente pe 16 niveluri, 1000 de locuri de parcare pe 3 etaje, precum ╚Öi alte facilit─â╚Ťi: spa╚Ťii comerciale ╚Öi loca╚Ťii destinate activit─â╚Ťilor recreative ╚Öi sportive.

Info apartamente

Nr. camere: 2
Etaj: 9, 10, 11
Suprafa╚Ť─â util─â: 72-80 mp
Parcare: la subsolul imobilului
Boxe: nu

Proiect Cortina Residence

Am continuat cu alt proiect major: achizi╚Ťionarea de apartamente ├«n ansamblul Cortina Residence, complex finalizat in 2016.
├Än procesul acestei achizi╚Ťii aten╚Ťia noastr─â a fost canalizat─â ├«n principal c─âtre lini╚Ötea ╚Öi confortul pe care am dorit s─â le punem la dispozi╚Ťie celor ce aveau s─â ├«nchirieze aceste apartamente.
Ansamblul beneficiaz─â de proximitatea fa╚Ť─â de Parcul Her─âstr─âu, precum ╚Öi de o pozi╚Ťionare oportun─â prin deschiderea c─âtre arterele principale ce fac leg─âtura cu centrul ora╚Öului sau Aeroportul Otopeni.
Complexul se ├«ntinde pe 64.000 mp, cuprinz├ónd 270 de apartamente ╚Öi 426 de locuri de parcare, cifre care propulseaz─â Cortina Residence pe prima pozi╚Ťie ├«n topul complexelor reziden╚Ťiale din sectorul 1 al capitalei.

Info apartamente

Nr. camere: 2, 3
Etaj: x, y, z
Suprafa╚Ť─â util─â: 80-148 mp
Parcare: la subsolul imobilului
Boxe: la subsolul imobilului

Misiune

Activitatea Toff Dominium ├«nseamn─â un efort continuu de a utiliza cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi experien╚Ťa ├«ntregii echipe la cele mai ├«nalte standarde de integritate ╚Öi profesionalism, concentr├óndu-ne ├«ntotdeauna pe obiectivele clien╚Ťilor ╚Öi construind parteneriate cu cei mai buni profesioni╚Öti din industrie.
Nu suntem o simpl─â agen╚Ťie imobiliar─â ca oricare alta de pe pia╚Ť─â. Toff Dominium se pozi╚Ťioneaz─â drept unul din cei mai importan╚Ťi investitori orienta╚Ťi pe deschiderea de drumuri noi ├«n domeniul reziden╚Ťial.
Astfel, datorit─â experien╚Ťei noastre pe pia╚Ťa imobiliar─â, ├«╚Ťi putem oferi un nivel remarcabil de servicii, precum ╚Öi luxul, calitatea, elegan╚Ťa ╚Öi confortul care-╚Ťi sunt necesare. De aceea activ─âm doar pe pia╚Ťa exclusivist─â de reziden╚Ťiale, oferind spre ├«nchiriere numai apartamente noi, direct de la dezvoltator, situate ├«n ansambluri reziden╚Ťiale.
Pentru a ne men╚Ťine pozi╚Ťia de lider ne orient─âm investi╚Ťiile doar spre zone cu un puternic poten╚Ťial economic. Acestea trebuie s─â ofere oportunit─â╚Ťi de dezvoltare profesional─â ╚Öi personal─â prin intermediul locuin╚Ťelor pozi╚Ťionate strategic ╚Öi situate la cel mai ├«nalte nivel de calitate, siguran╚Ť─â ╚Öi confort.

Viziune

Am pornit la drum optimi╚Öti ╚Öi ne-am setat obiective care s─â ├«ntruneasc─â a╚Ötept─ârile fiec─ârui client. Dorim ca ├«n urm─âtorii cinci ani s─â ne putem m├óndri cu un portofoliu de peste 1000 de apartamente reziden╚Ťiale oferite spre ├«nchiriere.
├Än continuare ne vom axa doar pe investi╚Ťii pe pia╚Ťa de reziden╚Ťiale, oferind spre ├«nchiriere numai apartamente la cheie, utilate si mobilate ├«n stil modern ╚Öi func╚Ťional. Promisiunea noastr─â fa╚Ť─â de tine este aceea de a ne p─âstra pozi╚Ťia de investitor inteligent ╚Öi de a-╚Ťi oferi aceea╚Öi calitate ╚Öi elegan╚Ť─â, acela╚Öi lux ╚Öi confort, indiferent de apartamentul pe care-l alegi.
Designul apartamentelor noastre primitoare ╚Öi relaxante va asigura ├«ntotdeauna intimitate, c─âldur─â ╚Öi confort ÔÇô o stare de bine greu de g─âsit ├«n alt─â parte.

TOFF Dominium

Totul pentru casa ta, a╚Öa cum o sim╚Ťi.

Apartamente la cheie oriunde te sim╚Ťi bine


Contacteaz─â-ne

Compare listings

Comparaţie
[hfe_template id='17413']