ZenVille – Acasă, mereu în vacanță cu o vilă în Pipera

Vilă în Pipera cu piscina, ansamblul rezidențial ZenVille

Știm că pentru familiile cu copii sau cele care își doresc copii în viitorul apropiat, prioritatea este siguranța și confortul celor mici. Nevoile se schimbă odată cu creșterea celor mici, iar un apartament cu 2 dormitoare s-ar putea să nu vă îndeplinească toate dorințele. Orientarea spre locuințe mai mari, case sau vile este din ce în ce mai puternic resimțită pe piața imobiliară din capitală în ultimii ani. Spațiul, posibilitatea unei grădini proprii, siguranța și accesibilitatea spre oraș a unui complex rezidențial – sunt doar câteva dintre aspectele de pe lista celor care se află în căutarea unei locuințe mai mari.

Descoperă ZenVille – Vilă în Pipera la preț de apartament, cu grădină și acces la piscina.

La Toff Dominium, investim în proprietăți care să îndeplinească toate nevoile potențiale ale locuitorilor pe termen lung. De aceea, a fost firesc să aducem în portofoliul nostru, în exclusivitate, vile disponibile pentru vânzare imediată, situate în zona de nord a capitalei.

ZenVille – Vilă în Pipera, locuința ideală pentru familiile cu copii

ZenVille este un proiect de tip „comunitate închisă”, cu acces controlat, care cuprinde 97 de vile elegante și spațioase, fiecare cu grădină proprie și locuri de parcare. Inspirat din liniștea naturii, acest proiect aduce un echilibru între viața cotidiană și intimitatea spațiului privat, accentul fiind pus pe natură. Atât alegerea spațiului, cât și inspirația arhitecturală sunt gândite pentru a se plia pe nevoile reale ale locuitorilor și pentru a configura un spațiu care se simte ca acasă.

Vilele sunt proiectate într-un stil modern, cu linii curate și simple. Fiecare dintre ele beneficiază de grădină privată, cu spațiu generos pentru relaxare și petrecerea timpului liber în aer liber, alături de familie. În plus, complexul rezidențial pune la dispoziția locatarilor acces gratuit la piscină și la locurile de joacă moderne și multifuncționale, precum și la zonele verzi și alte spații de recreere. Cei mici se pot bucura de activități în aer liber, aproape de casă, într-un mediu sigur și supravegheat.

Avantajele achiziționării unei vile în Pipera

ZenVille propune un mediu sigur și confortabil, cu o serie de facilități care se adresează nevoilor și preferințelor familiilor cu copii sau celor mai mulți membri. Accesibilitatea către oraș, precum și către grădinițele și școlile exclusiviste din apropiere, posibilitatea unei grădini proprii sau accesul la piscina complexului sunt doar câteva dintre avantajele de care se pot bucura locatarii. Iată o listă completă mai jos:

Siguranța și confortul

Complexul ZenVille este conceput ca o “comunitate închisă” cu acces controlat. Siguranța pentru viitorii rezidenți a fost o prioritate încă din faza de proiectare și planificare, de aceea, acest complex se bucură de pază și monitorizare 24/7, asigurând un mediu securizat și sigur, cu porți și bariere cu control acces la intrarea și ieșirea din complex.

Liniștea oferită de natură

Petrecerea timpului cu familia în vila din ZenVille, în grădina proprie

Ansamblul este amplasat pe un teren de 15.606mp și beneficiază de drumuri generoase, trotuare, precum și parcare pentru vizitatori. Spațiile verzi, locurile de joacă pentru copii, precum și poziționarea la numai 10 minute de mers pe jos de Pădurea Băneasa, într-o zonă retrasă de arterele principale de trafic – toate îndeplinesc scopul ansamblului de a oferi rezidenților săi mai mult timp de calitate petrecut în aer liber, aproape de calmul naturii.

În plus, fiecare locuință dispune de o grădină proprie, ideală pentru a-i stârni pe cei mici la cât mai multe activități în aer liber, departe de ecranele captivante, sau pentru a petrece serile de vară împreună cu cei dragi.

Un nou mod de a petrece timpul prețios aproape de familia ta. Facilitățile locuinței și ale complexului

Compartimentarea inteligentă a vilelor din ZenVille permite utilizarea optimă a spațiului, eliminând pierderile inutile de suprafață. Parterul vilelor este conceput ca un spațiu dedicat relaxării, cu o bucătărie și zonă de dining spațioasă. În plus, sistemele locuinței folosesc echipamente de performante, fiind dotate și cu sisteme folovoltaice.

De asemenea, există o ieșire directă în curte din living, ceea ce permite familiilor să se bucure de cine sau cafea în aer liber împreună. La etaj, se găsesc trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, spații de dressing, precum și un dormitor care poate fi transformat în birou, sus în mansardă, ideal cei care practică home-office-ul.

În plus, piscina exterioară semi-olimpică a ansamblului va deveni cu siguranță locul favorit de relaxare al familiei vostre în fiecare vară, alături de plimbările lungi pe aleile Pădurii Băneasa. Spațiile verzi ale complexului ZenVille sunt astfel gândite încât să ofere rezidenților libertatea de mișcare și recreere de care au nevoie, alături de copii.

https://www.toffdominium.ro/property/vila-pipera-cu-gradina-si-acces-piscina-5-camere-2-locuri-de-parcare/

Locația și accesibilitatea facile. Proximitatea de școli și zonele de interes

Complexul ZenVille este situat în Pipera, în zona de nord a Bucureștiului, oferind acces ușor și rapid către Aeroportul Henri Coandă, precum și la centura Bucureștiului și orașele limitrofe. De asemenea, există stații de autobuz în apropiere, asigurând transportul public.

Părinții se pot bucura de unele dintre școlile de top aflate în proximitatea complexului (Școala Americană, British School sau Olga Gudynn), precum și de grădinițe private sau publice.

Deși este retras de circulația intensă a traficului, ZenVille asigură acces rapid la zonele de interes din jur, fie că e vorba de supermarketuri, Lidl, Mega Image, Băneasa Shopping City, sau zone de entertainment și fitness: Grădina Zoologică, restaurante și cafenele selecte, Word Class sau centre medicale private. În plus, punctul atractiv este distanța de 10 minute de mers pe jos până la Pădurea Băneasa.

O vilă în Pipera ca posibilă investiție. Potențial de creștere a valorii proprietății

La fel de impresionant precum exteriorul, interiorul vilelor se bucură de finisaje de cea mai înaltă calitate, de o compartimentare smart, pe mai multe nivele, cu camere spațioase și foarte luminoase. Fiecare dintre casele ansamblului ZenVille este concepută pentru a redefini confortul, intimitatea și relaxarea în spațiul pe care îl poți numi acasă. Ele sunt gândite astfel încât să acopere toate nevoile unei vieți de familii dinamice.

Achiziționarea unei vile în Pipera, în complexul ZenVille, poate reprezenta și o investiție inteligentă. De-a lungul timpului, zona Pipera s-a bucurat de o creștere a dezvoltării imobiliare ascendentă, efectul fiind o creștere constantă a valorii proprietăților. Datorită infrastructurii bune, a facilităților și a amplasării excelente, proprietățile din acest complex au șanse mari de a-și menține și chiar de a-și crește valoarea în viitor.

Acasă este acolo unde familia ta se va simți împlinită

Cu siguranță că prioritatea unei familii va fi bunăstarea membrilor ei în spațiul pe care aceștia îl numesc acasă. Un concept de „comunitatea închisă” precum cel propus de ZenVille, care acoperă nevoile de spațiu, de liniște, de siguranță și de confort ale unei familii, poate fi exact ceea ce cauți.

Dacă te interesează o vilă în Pipera, în portofoliul nostru gășești proprietăți exclusiviste cu 5 camere, 2 locuri de parcare și acces la piscină:

  • în zona de Nord a capitalei, în ansamblul ZenVille;
  • disponibile pentru vânzare imediată;
  • direct de la proprietar;
  • fără comision la tranzacționare pentru client;
  • se pot mobila la cerere.

Cu vile spațioase și elegante, precum și cu facilități excelente, acest complex reprezintă un refugiu perfect pentru o viață de familie fericită și împlinită.

ZenVille este alegerea perfectă pentru familia ta! Fă-le copiilor o surpriză și alege una dintre vilele din oferta TOFF Dominium! 

Join The Discussion

Compare listings

Comparaţie

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

ro_RORomână
×