Apartamente Premium în Luxuria Residence, aproape de zonele de office

Majoritatea joburilor actuale se desfășoară în regim hibrid, atât de acasă, cât și de la birou, din locația fizică a companiei sau dintr-o clădire de birouri situată în polii business ai orașului. Prin urmare, proximitatea apartamentului de locul de muncă devine necesară, pentru eficientizarea timpului tău prețios.

La TOFF Dominium, ne orientăm să deținem în portofoliul nostru apartamente de închiriat în cele mai solicitate ansambluri rezidențiale din Nordul Bucureștiului, precum Luxuria Residence sau One Mircea Eliade, cu acces facil atât spre punctele de interes ale orașului, dar, mai ales, spre noii poli de business ai capitalei.

Închiriază un apartament premium în Luxuria Residence, din Nordul Capitalei

Fie că te gândești să te muți mai aproape de birou sau că ești deja în căutarea unui apartament în zona de nord a capitalei, în portofoliul nostru găsești apartamente premium la cheie, pregătite să te primească chiar de a doua zi.

Avantajele apartamentelor TOFF:

  • utilate și mobilate premium
  • direct de la proprietar
  • comision 0% la tranzacționare pentru client
  • proximitatea de marile centre de business din zona de Nord a Capitalei
  • apropierea parcurilor și a zonelor recreaționale.

Salvează-ți cea mai importantă resursă: timpul personal

Imaginează-ți ce poți face în 2-3 ore/ zi. Adică exact orele pe care le-ai petrece în trafic, în drum spre și de la serviciu.

Știm că timpul petrecut în trafic poate fi cel mai frustrant, mai ales într-un oraș cu o infrastructură aglomerată, precum Bucureștiul. Tot mai mulți tineri sau familii găsesc o soluție de locuit în ansamblurile rezidențiale aflate în apropiere de clădirile de birouri.

Pe lângă marele avantaj al economisirii timpului, complexele rezidențiale în care TOFF Dominium deține apartamente asigură toate nevoile imediate ale locatarilor, de la restaurante, cluburi și cafenele selecte, până la magazine sau locuri de joacă diverse și sigure pentru cei mici.

În plus, facilitarea transportului spre birou te va ajuta să economisești și bani alocați carburanților.

Zona de Nord a capitalei este prima alegere pentru tineri și familii

Parcurile Herăstrău și Floreasca, cele mai cunoscute restaurante și cluburi – poți fi mai aproape de cea mai intensă zona de entertainment a capitalei, fără să te mai stresezi cu locurile de parcare și orele petrecute în trafic la orele de vârf.

De asemenea, vei avea acces rapid și spre zonele celebre de shopping ca Promenada Mall, Băneasa Mall, Pipera Plaza și centrele Office din zonele Floreasca-Herăstrău-Piața Presei-Pipera Băneasa, școli, grădinițe, stații de metrou și alte mijloace de transport în comun.

Descoperă portofoliul TOFF Dominium

Îți pregătim articole interesante cu descrierea fiecărui complex rezidențial în care deținem apartamente, pentru a ne asigura că iei cea mai bună decizie pentru tine. Dacă Marmura Residence, Luxuria Residence, One Mircea Eliade sau Aviației Park se află pe lista ta scurtă, urmărește-ne seria de articole de pe blog. Mai jos, îți detaliem avantajele apartamentelor premium din Luxuria Residence.

Apartamente premium în Luxuria Residence. Un nou fel de a defini acasă

Astăzi deschidem seria articolelor cu prezentarea ansamblului Luxuria Domenii Residence.
Acesta este localizat în zona Expoziției-Romexpo, noul pol de business al Bucureștiului, cu acces facil către clădirile de birouri din Piața Presei: Ana Towers, Expo Business Park, World Trade Center, City Gate Office, dar și către Parcul Herăstrău, Aeroportul Otopeni sau către centrul orașului.

Găsești în portofoliul nostru Apartamente Premium în Luxuria Residence, cu 2, 3 sau 4 camere, de tip duplex sau tip studio. Toate sunt disponibile imediat, atât pentru închiriere pe termen lung.

De ce să alegi ansamblul Luxuria Residence?

Recunoști calitatea și confortul acestui ansamblul prin designul său exterior minimalist, din linii drepte și materiale calitative, completat de spațiile verzi exterioare, în care să te bucuri de liniște și de natură.

Două dintre aspectele importante care definesc ansamblul Luxuria Residence sunt protecția sa antiseismică, respectiv certificările de sustenabilitate, conform criteriilor BREEAM, primind ratingul Excellent. Apartamentele sunt încadrate în clasa energetică A, privind eficiența consumului și, implicit, reducerea costurilor locatarilor.

Proiectul Luxuria și-a propus încă de la început să investească în calitatea locuirii, prioritizând confortul locatarilor, prin finisajele de lux, izolație de calitate superioară, lumină naturală pe tot parcursul zilei, precum și menținerea poluării fonice la un nivel scăzut. Prin urmare, parcările sunt exclusiv subterane, evitând astfel zgomotul traficului în interiorul complexului.

În plus, spațiile comune și scările interioare sunt finisate cu granit și marmură, iar clădirile ansamblului se bucură fiecare de două lifturi silențioase, de ultimă generație.

Descoperă Luxuria și toate avantajele apartamentelor TOFF

Este timpul să te gândești la tine și să alegi Apartamentele noastre!

Cu finisaje premium, mobilate complet și utilate cu electrocasnice de ultimă generație, toate apartamentele din portofoliul TOFF Dominium au la bază concepte originale realizate în exclusivitate pentru noi, cu designeri de amenajări interioare renumiți pentru proiecte rezidențiale premium, totul fiind conform celor mai noi tendințe în design și tehnologie.

Acum poți numi acasă unul dintre apartamentele premium din Luxuria Residence!

Join The Discussion

Compare listings

Compare

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

×