Cel mai nou proiect rezidențial din Floreasca. Descoperă Apartamentele Premium în One Verdi Park

Dacă ești în căutarea unui loc ideal pe care să-l numești „Acasă”, Toff Dominium vine în întâmpinare cu cele mai atractive oferte de apartamente din București care corespund, cu siguranță, listei tale de cerințe:

Zona de Nord a Bucureștiului

Apartament complet mobilat și utilat premium

Priveliște panoramică asupra oazei verde a capitalei

Acces facil în zona centrală a capitalei, precum și de zonele office

Proximitatea față de zone verzi și de recreere și multiple posibilități de entertainment din cea mai căutată zonă a capitalei;

Cu Toff Dominium, „Acasă” înseamnă mai mult decât un simplu apartament. Ai parte de o experiență premium și un stil de viață spectaculos în cel mai nou proiect rezidențial din Floreasca – One Verdi Park!

Descoperă de ce One Verdi Park poate fi alegerea perfectă pentru tine

One Verdi Park este unul dintre cele mai căutate ansambluri rezidențiale din capitală la ora actuală. Și are toate motivele să fie, bifând simultan locația avantajoasă, facilitățile valoroase și condițiile de locuire sustenabilă. 

Construite cu grija față de mediu

Având la bază tehnologii noi, care promovează eficiența și durabilitatea din punct de vedere ecologic, cele două clădiri ale complexului One Verdi Parc dispun de aproximativ 300 de unități rezidențiale de lux. 

O parte dintre ele se află în portofoliul exclusiv de proprietăți TOFF Dominium, disponibile spre vânzare sau închiriere imediată. 

Cu TOFF Dominium nu alegi doar un apartament, ci un stil de viață spectaculos în One Verdi Park

Imaginează-ți că te trezești în fiecare zi inspirat de priveliștea panoramică desfășurată în fața ochilor tăi, asupra lacului Tei și către Floreasca, asupra orașului pregătit să înceapă o nouă zi. 

Ferestrele largi, concepute special pentru a permite luminii naturale să inunde fiecare locuință, indiferent de orientare, precum și terasele spațioase au fost gândite special pentru a beneficia de priveliștea spectaculoasă, pe care să o redescoperi în fiecare nou sezon. 

Credem că o locuință are puterea de a te transforma, de aceea, în portofoliul Toff Dominium poți regăsi o selecție exclusivă de locuințe, cu un nivel de confort sporit, dar și cu o personalitate proprie, care să lase o amprentă plăcută în viața ta de zi cu zi. De aceea, fiecare dintre apartamentele noastre dispune de un plan de design interior unic, conceput special pentru a aduce împreună funcționalitatea și stilul contemporan. Liniile moderne și minimaliste, culorile neutre și compartimentarea smart sunt perfect asezonate cu accentele de design unice, care te vor cuceri încă de la prima vizită. 

Descoperă apartamente premium din portofoliu, complet mobilate și utilate cu electrocasnice de ultimă generație:

Apartamente premium de închiriat cu 2 camere One Verdi Park

Apartamente premium de închiriat cu 3 camere One Verdi Park

Apartamente premium de închiriat cu 4 camere One Verdi Park

Apartamente de vânzare One Verdi Park

În plus, fiecare dintre apartamente aflate din oferta Toff Dominium beneficiază de loc de parcare inclus în preț, la închiriere, sau la cerere, pentru vânzare în parcarea subterană a complexului, dispusă pe 3 nivele. 

Amplasarea excelentă este atuul principal de care poți beneficia

Amplasat în partea de nord a capitalei, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în apropierea parcului Verdi, cu acces rapid către lacul Floreasca, precum și în alte puncte de interes, fie comerciale, fie business, One Verdi Park este alegerea ideală. 

Locuirea într-unul dintre apartamentele acestui complex rezidențial te va ține conectat de pulsul orașului, fiind foarte aproape de centrul capitalei, cu acces rapid către aeroportul din apropiere și cartierele conexe: Floreasca, Pipera, Aviației, Herăstrău sau Dorobanți. În plus, în apropierea complexului, te poți bucura și de  Parcul Verdi, Mall Promenada, Cinema și alte servicii comerciale sau de recreere, precum și Business Center.

Alege acum o nouă experiență de locuire în apartamentele de închiriat în One Verde Park

Dacă acest articol nu te-a convins suficient, programează o vizită într-unul dintre apartamentele premium din ONE Verdi Park, cuprinse în portofoliule exclusiv TOFF Dominium. Te vei bucura de: 

  • Proces de tranzacționare rapid și eficient;
  • Zero comision;
  • Apartamente mobilate și utilate complet;
  • Loc de parcare inclus în preț, la închiriere și, la cerere, pentru vânzare;
  • O nouă experiență de locuire, marca Toff Dominium. 

Make TOFF your Home!

Join The Discussion

Compare listings

Compare

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

×