Petrece-ți vara într-un Apartament Premium din Mamaia Nord

Nu există un mod mai plăcut de a celebra Ziua Copilului decât la mare, în familie, pe nisipul fin și auriu, într-o priveliște azurie intensă. Fă-le o surpriză de 1 Iunie celor mici și petrecere alături de ei, toată vara, într-un Apartament de Vacanță Premium în ONE Mamaia Nord.

Când alegi unul dintre apartamente de vacanță TOFF, alegi să îi oferi familiei tale timp de calitate, petrecut împreună, într-un cadru de vis. Vă puteți bucura de mare în orice moment al anului, direct din living, de pe terasă sau de pe plaja așternută sub picioarele voastre. Sună tentant?

O vară întreagă petrecută la mare. Care sunt beneficiile pentru copii?

Vara este dedicată soarelui și apei, relaxării și aventurilor marine. Știm că experiențele din copilărie ne influențează puternic percepția la maturitate. De aceea, e foarte important ca cel mic să crească într-un cadru armonios și complex, care să-i asigure toate nevoile, stimulându-i creativitatea, curiozitatea și starea de bine.

O vară întreagă la mare le asigură copiilor contextul ideal pentru explorare neîngrădită a naturii și pentru expunerea în fața unor experiențe noi. În plus, aerul curat, soarele și apa sărată sunt aliați puternici în consolidarea imunității, precum și în dezvoltarea fizică armonioasă. Sesiunile zilnice de înot sau bălăceală în apă, somnul relaxant  de după prânz pe zgomotul alb produs de valurile mării, modalitățile infinite de joacă și distracție pe plajă și împrejur, în Aqua Parkuri, vor asigura atât copiilor, cât și adulților, momente magice, de dezvoltare echilibrată și de conectare profundă cu ei înșiși și cu natura.

Mai mult, plaja reprezintă una dintre cele mai bune contexte de interacțiune socială pentru adulți și pentru copii, deopotrivă. Aceștia pot petrece o vară întreagă alături de prietenii lor. Pe plajă și în apă, bucurându-se de fiecare zi cu soare.

Apartamentele premium de vacanță – soluția ideală pentru a petrece vara alături de familia ta

Cum ar fi dacă, în loc să-ți cauți cazare de fiecare dată când poți să pleci în vacanță, ai avea propriul tău apartament la mare, chiar pe plajă, în care să te reîntorci oricând dorești?

Îți punem la dispoziție Apartamente Premium din Mamaia, noi, cu loc de parcare inclus, în cel mai exclusivist complex rezidențial de pe malul mării – ONE Mamaia Nord. Proprietățile te așteaptă complet utilate și mobiliate la cele mai înalte standarde. Dispun de 2, 3 dormitoare sau chiar Tip Duplex cu 4 dormitoare, compartimentate smart. Totul, pentru ca tu și familia ta să vă bucurați pe deplin de toată libertatea de mișcare. Atât în interior, cât și în exterior.

Vei fi întâmpinat de priveliștea directă spre mare din living-urile luminoase sau de pe terasele spațioase, unde vei petrece, cu siguranță, momente de neuitat alături de cei dragi.

Te vei afla în singurul complex rezidențial Premium de pe țărmul Mării Negre – 𝐎𝐍𝐄 𝐌𝐚𝐦𝐚𝐢𝐚 𝐍𝐨𝐫𝐝, în proximitatea celor mai cunoscute plaje: H2O, Crazy Beach, Nuba Beach, dar și a celor mai căutate restaurante și cluburi din zona de Nord: Fratelli Beach Club, LOFT Mamaia, Nuba Beach Club, EXIT Bar, Playa Del Mar.

Imaginează-ți că îți bei cafeaua în fiecare dimineață de pe propria terasă și vezi răsăritul live, nu dintr-un story, pe Instagram. Că îți organizezi agenda de pe plajă. Că îți ții call-urile din living-ul tău cu vedere la mare, fără să îți instalezi un cover de meeting.

Alege un apartament premium din Mamaia Nord pentru vacanța perfectă

Este timpul să te gândești mai mult la tine, la cum îți petreci timpul și mai ales unde. Aici este noua ta locuință de la mare! În care vei fi mai aproape de cei familia ta, vei fi prezent în viața copiilor și vei trăi împreună cu ei clipe memorabile, pe care numai un astfel de cadru vi le poate oferi.

Atunci când alegi un apartament premium de vacanță, alegi un stil de viață pe care îl meriți. Și nu doar pentru sezonul estival, ci în fiecare zi. Adică oricând îți dorești să te bucuri de priveliștea albastră direct de pe terasa proprie sau din dormitor.

Cu toții ne dorim cele mai prețioase lucruri în viață, chiar și în vacanțe. De aceea, ți-am pregătit apartamente premium în Mamaia Nord. Fiecare dintre ele cu un design unic care să-ți completeze vacanța. Ție îți rămâne să alegi ce se potrivește cel mai bine familiei tale:

Apartamente Premium de vacanță cu  3 dormitoare

Apartamente Premium de vacanță cu 4 dormitoare

TOFF îți oferă o nouă experiență a locuirii la cele mai înalte standarde. Atunci când ajungi în propriul apartament de vacanță realizezi că ai ajuns acolo unde erai așteptat de un nou stil de viață. Unul care îi reprezintă pe toți membrii familiei tale. Unul, așa cum îl meriți.

Vara ta la mare poate începe chiar de azi 

Fii primul care își petrece vara aici – într-un apartament de vacanță premium, pe plajă! Totul este nou și amenajat special pentru tine, iar Marea te așteaptă la ea.

Perfect pentru zile de relaxare și de joacă cu cei mici. Perfect pentru seri de socializare și party cu prietenii. Perfect pentru experiențele unice pe care le poate captura fiecare membru al familiei un an întreg, aproape de mare. Trezește-te cu o priveliște de vis, oricând în dorești, în propriul apartament de vacanță! Pășește cu încredere în noua viața care vă așteaptă pe toți.

Descoperă avantajele unui Apartament de Vacanță Toff Premium, utilat si mobilat la cele mai înalte standarde, în cel mai exclusivist complex rezidențial de pe malul mării, ONE Mamaia Nord, și pregătește-te pentru un an întreg de experiențe la mare!

Nu mai sta pe gânduri, clipele memorabile ale acestei veri te așteaptă!

Solicită Oferta Acum!

Join The Discussion

Compare listings

Comparaţie

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

ro_RORomână
×