Apartamente exclusive poziționate pe plajă, în One Mamaia Nord. O investiție de neratat în 2023

Începutul de an este unul dintre cele mai oportune momente pentru investiții în imobiliare, oferind astfel proprietarilor oportunitatea de lua decizii avantajoase cu impact pe termen lung. Una dintre acestea ar putea fi chiar investiția într-un apartament exclusiv poziționat pe plajă, în One Mamaia Nord.

TOFF Dominium îți prezintă, în exclusivitate, ca investiție profitabilă în 2023, apartamente premium de vacanță, disponibile spre vânzare, dar și spre închiriere.

✔ Direct de la proprietar

✔ Poziționate pe plajă

✔ Cu vedere directă la mare

✔ Utilate și mobilare la cele mai înalte standarde

 

Apartamentele sunt situate în ansamblul rezidențial One Mamaia Nord, 𝐥𝐚 𝟓𝟎 𝐦 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐦𝐚𝐫𝐞, aproape de cea mai căutată zonă de entertainment din stațiune, de cele mai cunoscute cluburi, restaurante, terase de pe litoral.

Avantajele unei investiții imobiliare in apartamente exclusive poziționate pe plajă

Un apartament de pe plajă poate fi o modalitate excelentă de a va diversifica portofoliul de proprietăți și de a va maximiza veniturile.

Fii pregătit pentru sezonul estival 2023 și alege un apartament exclusivist din portofoliul TOFF Dominium, complet mobilat și utilat, cu finisaje premium. Te vei bucura de o tranzacție rapidă, fără comision, direct de la proprietar. Descoperă toate apartamentele disponibile chiar aici.

În continuare, am pregătit o listă cu principalele avantaje ale unei investiții în imobiliarele premium pe litoralul românesc.

Investiție profitabila pe termen lung

Investiția într-un apartament de vacanță premium, situat pe plajă, cu vedere directă la mare, poate reprezenta pasul către un venit garantat, chiar și într-o zonă geografică în care sezonul estival este limitat la câteva luni pe an. Cu atât mai mult, date fiind schimbările climatice care impactează în mod direct prelungirea acestuia, sezonul poate începe mai devreme decât îți imaginezi și se poate prelungi cu mult peste termenul obișnuit.

Prețurile apartamentelor de pe plajă au tendința să crească în mod continuu. Iar acest lucru face ca investiția într-un apartament de pe plajă să devină una solidă și să ofere un număr crescut de beneficii pe termen lung.

Locație strategică și flux continuu de turiști

Locația strategică a apartamentelor reprezintă un beneficiu atât pentru proprietari, cât și pentru locatarii care închiriază proprietatea temporar. Locația ansamblurilor în apropierea plajelor populare din orice stațiune va asigura un flux constant de turiști, dispuși să se bucure de tot ceea ce le oferă o vacanță exclusivistă pe litoralul românesc.

Este și cazul unuia dintre complexele rezidențiale premium din Mamaia – ONE Mamaia Nord, în care sunt situate apartamente cu 2 sau 3 camere, disponibile pentru vânzare sau închiriere direct din portofoliul nostru. Ansamblul este situat la 50 m de intrarea în mare, fiind perfect atât pentru zilele de relaxare, cu activități nautice, cât și pentru cele de socializare sau party, aflându-se aproape de cele mai căutate cluburi și terase din zona de Nord.

Priveliștea va rămâne totuși elementul cheie pentru acest tip de proprietăți. Te invităm să descoperi această priveliște spectaculoasă spre mare de pe terasa unuia dintre apartamentele din portofoliul nostru.

Vedere din dormitor - Apartament One Mamaia Nord

Descoperă  toate avantajele apartamentelor din portofoliul nostru chiar aici.

Work from home – un avantaj pentru investitori și proprietari

Odată cu desfășurarea activității de birou de la distanță, în regim hibrid sau complet de home office, mulți dintre angajați și-au reevaluat cerințele legate de locuință. Aceasta a devenit dintr-un spațiu de locuire, odihnă și relaxare, unul încărcat cu sarcinile zilnice pe care le aduce un job. Reacția firească a acestei schimbări a fost dorința de mutare sau, ca un compromis, explorarea unor avantaje pe care le aduce munca remote. Printre ele, și flexibilitatea de a lucra de oriunde.

Cum îți sună să lucrezi cu răsăritul soarelui din mare pe fundal? Deținerea unei proprietăți la mare îți va permite acest lux oricând simți nevoia să rupi rutina muncii și a conviețuirii în propriul apartament.

Extinderea portofoliului

Specialiștii afirmă că cele mai bune investiții rămân cele în domeniul imobiliar. Prin urmare, deținerea în portofoliul de investiții a unei proprietăți cu potențial va asigura profit pe termen lung. În plus, un portofoliu divers cu proprietăți premium, îți va asigura avantaje în fața celorlalți investitori, asigurând un plus de imagine pe piața imobiliarelor.

 

Apartamentele premium de vacanță – o investiție profitabilă în 2023

Alege acum o  locuință de vacanță de care te vei putea bucura întregul an, oricând dorești, atât în momentele de relaxare, cât și atunci când vrei să ai o priveliște frumoasă în zilele de home office.

Move Your Home to the Seaside!

Join The Discussion

Compare listings

Comparaţie

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

ro_RORomână
×