Prelungește-ți weekendurile la mare cu apartamente de închiriat pe termen lung în Mamaia Nord

Priveliștea spre mare cu un cocktail răcoritor

Visezi la o diminețile de vară la mare și la priveliștea superbă pe care aceasta ți-o oferă în orice moment al zilei? Un apartament de vacanță situat pe malul mării poate fi răspunsul pe care îl cauți. Iar dacă nu ești pregătit de o investiție precum achiziționarea unui apartament de vacanță la mare, avem noi soluția: apartamente de închiriat pe termen lung în Mamaia Nord.

Te poți bucura de aceeași experiență a locuirii premium, dar fără angajamentele și responsabilitățile întreținerii unei proprietăți personale. Deținem în portofoliul nostru  apartamente cu 3 sau 4 dormitoare, care îți vor oferi tot confortul și facilitățile pe care le așteptați de la un cămin modern, înconjurate de frumusețea naturală a țărmului.Sunt ideale atât pentru închirierea pe termen lung, pentru a te bucura de sezonul estival în orice moment al anului, cât și pentru achiziționarea lor, fiind o investiție profitabilă.

Apartamente de închiriat pe termen lung în Mamaia Nord – Avantajele la care nu te-ai gândit până acum

Priveliștea panoramică

Aceste apartamente spațioase, cu 3 sau 4 dormitoare, oferă o vedere panoramică asupra mării și a plajei, transformând orice moment al zilei într-un spectacol uimitor. Cu o terasă generoasă, perfectă pentru a savura cafeaua dimineața sau pentru a vă relaxa seara, acest apartament vă va îmbogăți viața cu o atmosferă de vacanță permanentă. Beneficiați de acces direct la plajă și surprinderea unor peisaje uimitoare.

Oaza de liniște

Situate într-un complex rezidențial exclusivist, ONE Mamaia Nord, aceste apartamente oferă intimitatea și liniștea pe care o dorești într-o vacanță, fiind locul ideal pentru cei care caută să se deconecteze de agitația vieții cotidiene. Terasa generoasă a apartamentului va deveni locul favorit pentru serile de vară petrecute împreună cu cei dragi, în sunetul valurilor și briza răcoroasă a mării. 

Experiența completă a locuirii

Apartamentele vin complet mobilate și utilate, iar designul elegant și finisajele de înaltă calitate ale acestor apartamente vă vor cuceri din primul moment. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a vă oferi un stil de viață premium, prioritizând confortul. Bucătăria complet echipată, livingul spațios cu ieșire spre terasă și dormitoarele luminoase, cu vedere la mare, fac din aceste apartamente alegerea perfectă pentru familiile care caută un stil de viață rafinat pe malul mării.

În plus, te bucuri de facilitățile complexului rezidențial, precum parcarea subterană, paza și supravegherea video 24/7. 

Aceste apartamente de închiriat pe termen lung în Mamaia Nord îți vor permite să îți prelungești weekendurile la mare, fiind special gândite și compartimentate pentru a îmbina confortul locuirii cu accesibilitatea muncii de acasă, în sistem de home office. Imaginează-ți doar video call-urile având în fundal marea. Nici nu vei simți că vei lucra. Practic, te vei bucura de vacanțe mai lungi, fără stres, aproape de familia ta.

Proximitatea cele mai căutate zone de entertainment din Mamaia

Ansamblul One Mamaia Nord este situat la 50 de metri de intrarea în mare, fiind un proiect exclusivist, înconjurat de plaje renumite, precum H2O, Crazy Beach, Nuba Beach Bar. Tot în apropiere se află restaurantele și cluburile de top din zona de Nord a stațiunii, precum Fratelli, Beach Club, LOFT Mamaia, Nuba Beach Club, EXIT Bar, Playa Del Mar.

Vei ține costurile unei vacanțe sub control

O proprietate de vacanța, fie achiziționată sau în închiriată pe termen lung, te va asigura că ai controlul absolut asupra cheltuielilor. Îți poți prelungi vacanța oricând, fără grija cazării, costurilor și taxelor suplimentare sau poți organiza vacanțe neplanificate, prin care să îți surprinzi familia. Te asigurăm că nu doar copiii vor fi încântați să petreacă mai mult timp la mare, cu joacă nelimitată și relaxare nelimitată.

Mai mult, achiziționarea unui apartament de vacanță pe malul Mării Negre se dovedește a fi o investiție profitabilă în 2023, așa cum am discutat și într-un articol trecut. Diversificarea portofoliului și locația strategică – magnet pentru turiști – sunt doar două dintre avantajele unei astfel de proprietăți – le poți descoperi pe toate chiar aici.

 

Descoperă experiența premium pe care apartamentele exclusive TOFF Dominium ți le oferă

Îndrăznește să îți îndeplinești visul de a te trezi la mare, în sunetul valurilor, oricând îți dorești, în propria locuință. 

Apartamente de închiriat în One Mamaia Nord

Apartamente de vânzare în One Mamaia Nord

TOFF Dominium îți prezintă, în exclusivitate, ca investiție profitabilă în 2023, apartamente premium de vacanță, disponibile spre vânzare, dar și spre închiriere.

✔ Direct de la proprietar

✔ Poziționate pe plajă

✔ Cu vedere directă la mare

✔ Utilate și mobilare la cele mai înalte standarde

Nu mai sta pe gânduri, clipele memorabile te așteaptă deja!

Move Your Home to the Seaside!

 

Join The Discussion

Compare listings

Comparaţie

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

ro_RORomână
×