Acasă de Crăciun, cu TOFF Dominium. Apartamente premium de închiriat în exclusivitate în portofoliul TOFF

decor masă festivă de crăciun

Decembrie este o lună aglomerată pentru toată lumea. Mai ales pentru cei aflați în căutarea unui loc pe care să-l numească „acasă”, care să exclame confortul, căldura și eleganța sărbătorilor de iarnă.

TOFF Dominium îți prezintă în exclusivitate proprietăți de excepție, situate în zona de Nord a capitalei și disponibile imediat pentru închiriere. Dacă One Herăstrău Park sau ONE Mircea Eliade erau pe lista scurtă de ansambluri rezidențiale, îți vei dori să descoperi ofertele pentru penthouse-uri și apartamente premium de închiriat din portofoliul nostru.

Întâmpină sărbătorile de iarnă cu un nou stil de viață

Imaginează-ți că te trezești într-unul dintre cele mai spectaculoase locații din București, un penthouse exclusivist, dispus pe 3 niveluri cu terasă, care te așteaptă complet utilat și mobilat de lux. Punctul cheie este priveliștea panoramică asupra orașului, care te va cuceri în orice anotimp. Fie că îți savurezi cafeaua de dimineață sau îți dedici momentul de respiro cu această priveliște, vei fi cuprins de inspirație, zi de zi.

Oferă-ți o experiență unică a locuirii cu vedere spectaculoasă către Floreasca. Te bucuri de o poziționare avantajoasă față de Parcul Herăstrău și de cea mai cunoscută zonă de entertainment din Nordul Capitalei. Cu un design atemporal și o identitate extravagantă, acest penthouse este utilat cu electrocasnice de ultimă generație, îmbinând facil latura estetică cu cea practică. Acesta este desfășurat pe o suprafață de 500 mp, cu 2 terase generoase și 2 locuri de parcare în subsolul clădirii.

Zona de Nord a capitalei – cele mai dorite proprietăți

Una dintre cele mai atractive zone din capitală, atât pentru investitori, cât și pentru locatari este zona de Nord. În ultimul deceniu, aceasta a devenit un magnet imobiliar, dezvoltându-se cu rapiditate.

Pe lângă zonele de entertainment cunoscute din Nordul Capitalei, acesta se bucură și de popularitatea parcului Herăstrău și a altor zone de agrement amenajate. Toate înconjurate de restaurante și locații selecte, în care să descoperi gastronomia autohtonă sau cea internațională, de pub-urile și cluburile exclusiviste, dar și de accesul facil către centrul orașului.

Nordul este un punct de interes inclusiv pentru tinerele familii cu copii, regăsindu-se aici grădinițe și școli private foarte bine cotate, precum și locuri de joacă sigure și dese. Iar proximitatea față de polurile de business este un mare avantaj.

 

Actualizăm constant portofoliul cu penthouse-uri și apartamente premium de închiriat din Nordul Capitalei

De aceea, ca jucător important pe piața imobiliarelor din capitală, deținem în portofoliul nostru proprietăți de top din zona de Nord. Printre acestea, se numără penthouse-uri și apartamente premium de închiriat din ansambluri rezidențiale cunoscute, precum Luxuria Residence, ONE Mircea Eliade, ONE Herăstrău Park sau Aviației Park.

Fie că vorbim de studiouri cu o compartimentare smart, ideale pentru viața dinamică din capitală, sau apartamente spațioase cu 2, 3 sau 4 camere, putem preț pe echilibru, confort și stil. Fiind complet utilate și amenajate, nu îți rămâne decât să te bucuri de propriul spațiu, încă din prima clipă.

Toate complexele rezidențiale în care deținem proprietăți TOFF sunt situate în proximitatea parcului Herăstrău/ Floreasca și a altor zone de atracție din Nordul Capitalei, fiind destinate pentru închiriere atât persoanelor cu un stil de viață urban dinamic, cât și familiilor cu copii.

Avantajele închirierii proprietăților TOFF Dominium

Detaliu dormitor cu pat și tablouȘtim cât de important este pentru tine să te bucuri cât mai repede de apartamentul dorit și prioritizăm acest aspect. De aceea, la TOFF vei avea parte de un proces rapid de semnare a contractului și de predare a apartamentului.  Închiriezi direct de la noi, în calitate de proprietar al acestor apartamente, te bucuri de comision 0% și ai parte de suportul nostru pe toată perioada contractuală.

Apartamente din portofoliul nostru vin complet utilate și mobilate, la cele mai înalte standarde. Fiecare dintre ele are un proiect de design interior personalizat, creat în exclusivitate pentru Toff Dominium, cu finisaje premium și detalii care te vor inspira în fiecare zi.

Descoperă aici întregul nostru portofoliu aici și alege să petreci Crăciunul acasă, la tine acasă.

Casa visurilor tale este aici. Cheia este la noi!

 

Make Toff Your Home!

#ToffDominium

Join The Discussion

Compare listings

Compare

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

×