Misiunea și viziunea Toff Dominium – o nouă experiență a locuirii

Design stilat, confort delux și finisaje premium.

Apartamente luxuriante și o nouă experiență de locuire.

Într-un cuvânt, Toff Dominium.

 

Cine Suntem

E bine să începem prin a spune ce nu suntem și ce nu facem. Nu ne definim ca agenție imobiliară și nu intermediem tranzacții cu părți terțe.

Suntem un important investitor în sectorul imobiliarelor rezidențiale, a cărui principală misiune e să potențeze calitățile unui apartament bine poziționat, oferindu-i un grad înalt de confort. Cum? Le oferim un nou aspect prin proiecte de design interior personalizate, le utilăm modern și practic și ne asigurăm că fiecare detaliu completează întregul. Totul, astfel încât să conturăm cadrul perfect pentru confortul și liniștea ta. Aducem în fiecare apartament din portofoliul nostru exact suflul de care are nevoie pentru a deveni, dintr-o casă oarecare, casa ta.

 

În ce sferă activăm?

Activăm doar în segmentul închirierilor și vânzărilor de apartamente de lux și medium-high level.  Mai specific, tranzacționăm imobile „la cheie”, aflate strict în proprietatea noastră. În felul acesta, vânzarea și închirierea lor vin cu avantajul unui comision 0% la tranzacție.

Achiziționăm numai apartamente noi din gama rezidențială, direct de la dezvoltatori, în zona de nord a capitalei. Recent, ne-am extins și pe litoral, în Mamaia și Constanța. Investim inteligent. De ce? Fiindcă suntem conștienți de faptul că pentru tine acasă înseamnă acolo unde te simți bine și unde ai posibilitatea să te dezvolți.

Suntem mereu la zi cu ofertele de pe piața locală, întotdeauna pregătiți cu soluțiile optime pentru orice situație. Astfel, te putem ghida spre alegerea perfectă. Mai mult, găsim cea mai potrivită ofertă, te ajutăm să obții cea mai bună finanțare și te ghidăm în procesul de vizionare.

Pe scurt, te invităm să pășești alături de noi într-un viitor așa cum ți l-ai imaginat.

 

Cum am început?Am început cu un proiect în complexul Upground Residence, ansamblu finalizat în 2011.

În acel moment, scopul nostru a fost să dezvoltăm calitatea locuirii în zona de nord a Bucureștiului, aceasta aflându-se în plină dezvoltare.

Complexul se bucură de o amplasare strategică, cu acces facil la stația de metrou Pipera și poziționare în proximitatea clădirilor de birouri. În acest complex cu o suprafață de 16.000 mp am cumpărat și amenajat primele apartamente.

Am continuat apoi cu un alt proiect major: achiziționarea de apartamente în ansamblul Cortina Residence, complex finalizat in 2016. Scopul nostru principal a fost să redefinim confortul și liniștea locuirii pentru cei care îți doresc să locuiască în zona de Nord a Bucureștiului, Cortina Residence aflându-se pe prima poziție în topul complexelor rezidențiale din sectorul 1 al capitalei.

 

Până astăzi, am reușit să investim și în imobile de vacanță, deschizând un nou înțeles a concediului, mai ales în context pandemic.

 

Misiunea Toff Dominium

Activitatea Toff Dominium înseamnă un efort continuu de a utiliza cunoștințele și experiența unei echipe dedicate pentru atingerea obiectivelor clienților, construind parteneriate cu cei mai renumiți profesioniști din industrie.

Ne dorim, prin Toff Dominium, să ne poziționăm drept unul dintre cei mai importanți investitori orientați pe deschiderea de drumuri noi în domeniul rezidențial, așa cum am menționat și anterior. Datorită experienței noastre în imobiliare, îți putem acoperi cele mai pregnante nevoi de locuire și, de asemenea, putem plusa în sfera de lux, de calitate, eleganță și stil.

De aceea activăm doar pe piața exclusivistă de rezidențiale, oferind spre închiriere numai apartamente noi, direct de la dezvoltator, situate în ansambluri rezidențiale din zone cu puternic potențial economic. Acestea trebuie să constituie oportunități de dezvoltare profesională și personală prin intermediul locuințelor poziționate strategic și situate la cel mai înalt nivel de calitate, siguranță și confort.

Viziunea Toff Dominium 

Suntem încrezători că putem crea din fiecare apartament un apartament care să devină acasă pentru cineva. Urmărim atent nevoile potențialilor noștri clienți și construim beneficii acolo unde există și mai mult potențial al experienței de locuire.

În următorii 5 ani, ne dorim să ajungem la un portofoliu de peste 1000 de apartamente rezidențiale oferite spre închiriere. În continuare, ne vom axa doar pe investiții pe piața de rezidențiale. Dorim să oferim spre închiriere numai apartamente la cheie, utilate si mobilate modern. Punem accentul pe simplitate și valorizarea spațiului. Dar și pe e o eleganță subtilă, pe culoare și formă și, nu în ultimul rând, pe funcționalitate. La utilarea apartamentelor folosim tehnologii noi pe care le integrăm în decor cu atenție și bun gust.

Promisiunea noastră față de tine este aceea de a ne păstra poziția de investitor inteligent. Prin urmare, ne dorim să-ți oferim aceeași calitate și eleganță, același lux și confort, indiferent de apartamentul pe care-l alegi.

Designul apartamentelor noastre primitoare și relaxante va asigura întotdeauna intimitate, căldură și confort – o atmosferă plăcută, greu de găsit în altă parte.

Totul pentru casa ta, așa cum o simți.

Join The Discussion

Compare listings

Compare

Nu poți copia conținut de pe această pagină.

×